Management Development en miljoenen Euro's verdienen?

eilanden en mist

Loopt u op uw tenen door de mist van eiland naar eiland en verspilt uw bedrijf jaarlijks miljoenen Euros aan de bouw en het onderhoud van bruggen die er eigenlijk niet zijn?

De eilanden zijn de afdelingen, divisies of landenorganisaties binnen uw bedrijf. Ze zetten zichzelf op de voorgrond en profileren zich continue of gaan hun eigen gang met machtsvertoon. Het is als het ware een onderdeel van de cultuur geworden en iedereen accepteert het.

Voorkom de jaarlijkse verkwisting van miljoenen Euro's aan achterkamer- en machtspolitiek, interne conflicten, zorgvuldig afgewogen interne communicatie en intensief ambasadeurs werk van top managers.

bruggen bouwen

Afdelingen en divisies die niet goed samenwerken, weerspiegelen het innerlijke conflict van medewerkers binnen een organisatie met henzelf. Oneness Management wil de verkwisting van miljoenen Euro's voorkomen, de werksfeer verbeteren, de mist op laten trekken en juist alle energie binnen het bedrijf te richten op bruggen bouwen naar klanten.

We ondersteunen bedrijven met de realisatie dat er al 1 bedrijf is met nog belangrijkere klantorganisaties. Hiertoe is het nodig om allereerst de emotionele rugzak bij managers te legen die de illusie van afscheiding in stand houdt. Emoties als boosheid, gehechtheid, onzekerheid, jaloezie en trots ontstaan door identificatie in het verleden met een situatie. Dit blokkeert managers nog steeds. Deze pijn situatie wordt telkens opnieuw aangetrokken in het bedrijf en in de prive sfeer, totdat het verdriet verwerkt is en is losgelaten. Pas dan volgt succes in zowel de binnen als de buitenwereld!

Is de rugzak eenmaal geleegd dan zijn dankbaarheid voor de inzet, respect voor en een sterke hartsverbinding met collegea hiervan het directe resultaat. Dit geeft pas de echte structurele cultuurverandering waar iedere medewerker naar verlangt.

Wij faciliteren Management Development door het veranderingsproces op een zeer excentrieke wijze door te voeren, waarbij o.a. een dagelijks rustmoment van elke deelnemer in de vorm van een dankbaarheid meditatie verplicht is.

Met behulp van wekelijkse Oneness energie overdracht ontvangen medewerkers in 2 minuten inzicht in hun situatie wat gelijk staat aan het inzicht door zelfstandig 1000 uur te mediteren.

Management Ontwikkeling

U krijgt door ons Management Development programma zeer krachtige managers met uitstraling en een bovengemiddeld emphatisch vermogen, waardoor ze zeer snel de juiste dingen doen en sneller en betere beslissingen nemen. We hebben hiertoe een 6 tal workshops van 2 dagen ontwikkeld. Deze plannen we over een periode van 2 jaar voor complete management teams of sales teams.

De ervaring leert dat (account) managers zich openstellen voor hun omgeving en met meer aandacht voor hun omgeving gaan handelen. Ook ontstaat er meer aandacht voor crusiale team building aspecten. Doordat een heel management team in zijn geheel en ook in een gezamenlijk process op een hoger bewustzijnsniveau wordt gebracht ontstaat er direct een fundament voor snelle communicatie en het nemen van meer intuitieve beslissingen. Iedereen komt als het ware op dezelfde golflengte te zitten en is er geen reden meer voor heftige discussies zonder begrip en respect voor elkaars standpunten.

Doordat het gezamenlijke bewustzijn hoger is, is men als groep beter instaat inschattingen te maken van marktontwikkelingen en daar adequaat op te reageren. Naarmate een bedrijf strategische afwegingen maakt, wordt het van groot belang intuitief vooruit te zien. Dit is onmogelijk vanuit de ratio en het hoofd. Dit kan alleen met een hoger bewustzijn, welke vanuit eenheid of tewel Oneness opereert.


Vragen voor jou

We hebben een FAQ´s pagina en een Forum. Voor toegang vult u het kontaktformulier in

Nieuwsbrieven

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief. U kunt hiervoor inschrijven via het contact formulier


Samenvatting

Management Ontwikkeling

We verzorgen all-in trainingen op locatie

Dit kan zijn in uw trainingsruimte, in een hotel of in een accomodatie rustig gelegen in een natuur gebied

We verzorgen de volgende zes 1 of 2 daagse trainingen die al meer dan 10 jaar vele cursisten hebben ondersteund:

Emoties herkennen

Oude balast over boord

Richting en focus

Deel van groter geheel

Onstressen en groeien

Delegeren en creativiteit

Info, data en of locaties op verzoek

Een wezenlijk onderdeel is Oneness energie overdracht voor versnelde persoonlijke en bedrijfsgroei. Gelijk aan het inzicht van op eigen kracht 1000 uur mediteren.

Audio List

Druk op play

Talen

Voor overige talen kies voor automatische vertaling diensten

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.

Video

Druk op play


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!