Oneness energie overdracht doelstellingen

 • Richting en focus aanbrengen in de organisatie
 • Vanuit hart samenwerken binnen de organisatie
 • Sterke innerlijke rust en vrolijkheid ervaren
 • Waardering voor elkaar weer voelen
 • Voorwaarden scheppen om Oneness Management Stijl mogelijk maken

Wat is er niet meer in de Management Stijl met Eenheid?:

 • Verzwijgen om confrontatie uit de weg te gaan
 • Anderen vel bekritiseren en onzeker maken en uit evenwicht brengen
 • Alles zelf willen doen en de eer alleen op strijken
 • Mensen isoleren en verdeel en heers praktijken
 • Roepen in de woestijn en niet gehoord worden
 • Schreeuwen en stemverheffing om zin te krijgen
 • Bidden dat het allemaal wel goed komt
 • Mediteren om zelf op kracht te blijven
 • Hoofdpijn van alle inspanningen en geen voeding voor de ziel
 • Interne voorbesprekingen met teamleden alvorens samen te komen
 • De domino stress van hierarchische raportagelijnen periodiek accepteren
 • Basen die geen ruimte geven aan medewerkers
 • Medewerkers die geen ruimte innemen
 • Medewerkers die continue bevestiging nodig hebben als sturing

Oorsprong Oneness energie overdracht

De Oneneness energie overdracht werd al in het oude Egypte gegeven, zoals afgebeeld op de Grote Initiatie en het oordeel voor Osirus. De persoon in de linker bovenhoek geeft een Oneness Blessing aan 1+1+ 12 personen die onze organen en een verruimd bewustzijn van de planeten in ons sterrenstelsel voorstellen.

Deze wijze van persoonlijke groei is dus al heel oud. Geen jarenlange dagelijkse Yoga & Meditaties met veel kennisoverdracht maar het ontvangen van de ervaring van een verruimd bewustzijn met veel meer liefde, innerlijke rust, verbondenheid en vrolijkheid. Dit zonder veel inspanning van je eigen kant!

sneeuw vlokjes

Het Engelse woord "Organ" -"ized" verwijst naar het belang van de perfecte samenwerking van onze interne organen en hoe we bedrijven kunnen "organ"-"iseren". Waardering voor mensen met andere sterrenbeelden binnen het bedrijf - waarvan je er maar met 1 perfect kan samenwerken - staat hierbij voorop. Totaal zijn er 6 sets van tegenoverelkaar + en - harmoniserende sterrenbeelden. Voorbeeld Ram en Tweeling. Dit zamen geeft de eenheid wat niets anders is dan even veel attentie voor de 12 polariteiten. Eenheid is dus eenheid in verscheidenheid en acceptatie van de omgeving!


Oneness energie en onderhandelen

sneeuw vlokjes

Door de economische collectieve situatie wordt de uitkomst van offerte trajecten, het al dan niet aan de onderhandelingstafel komen en de onderhandelingen met een positief resultaat afronden steeds belangrijker voor de continuiteit van vele bedrijven. Verkopers met een hoog emphatisch bewustzijn gaan het verschil maken. Dit is 1 op 1 gekoppeld aan de gun factor. Een verkoper die door zijn emotionele bagage is heengegaan, zal meer belangstelling hebben voor anderen, beter in sales teams opereren, de klant situaties beter aanvoelen en vanuit zijn kracht verkopen.

Blijft er een lage eigenwaarde aanwezig dan verkoopt de verkoper alles mooier dan dat het is, blijft zijn auto heilig en staat zijn commissie op de eerste plaats. Deze egocentrische persoonlijkheden kosten bedrijven geld door het gebrek aan omgevingsbewustzijn, het hierdoor missen van orders en bovendien de corrigerende maatregelen nadat de order binnen is. Laat de lading die zorgt voor het afscheiden, het zelf willen doen, het mooier maken, het niet luisteren naar klanten, het niet aanvoelen, kritiek geven op de interne organisatie en de continue aanwezige bewijsdrang - richting hun vader - oplossen door de Oneness Management training voor persoonlijke groei.

Oneness energie en of zelf (leren) mediteren

De maatschappelijke acceptatie van yoga en meditatie in Business & Goverment is afgelopen 6 maanden zeer sterk gegroeid. Was je eerst een "geitenwollen sokken figuur " op dit moment hoor je er niet meer bij, zolang je niet iets hebt geprobeerd op dit gebied. Mensen willen ontstressen en persoonlijk groeien.

De onderliggende angsten van traumas bemoeilijken ons concentratie vermogen en hierdoor wordt meditatie voor mensen met emotionele baggage haast onmogelijk. De Oneness energie overdracht ondersteunt het verdrijven van alle angsten uit ons systeem. Hoe is dit mogelijk?

sneeuw vlokjes

Door met het licht van de Oneness engergie overdracht - gelijk aan zelfstandig 1000 uur mediteren - te kijken naar momenten in je leven, waar je destijds zelf geen keuze in had en de patronen te herkennen en te omarmen die later zijn ontstaan, kan je heel veel energie vrij maken voor je bewustzijnsverruiming. Waarom zou je zo moeilijk doen als je gewoon hulp kan ontvangen en de oorzaak van je energie lekken en jarenlange verdriet snel wordt verholpen!

Zet je de voordeur open door Yoga & Meditatie en staat je achterdeur open met zware emotionele energie dan slokt de zware energie de nieuwe lichte energie in no time weer op en kom je geen stap vooruit - hoe graag je dat ook zou willen. Het is net als of je op een home trainer fietst met een bewegend videobeeld met de illusie van voortbeweging, terwijl je eigenlijk helemaal niet vooruit komt.

Samengevat: Zolang er energie blokkades aanwezig zijn, lekt er veel meer energie weg, dan dat je er zelf bij kan toevoegen door dagelijkse meditatie. De Oneness energie overdracht pakt eerst de oorzaak aan van je energie lek. Meditatie op eigen kracht geeft tijdelijk goede effecten maar deze effecten verdwijnen snel weer naar de achtergrond. Pas na het opklaren van je mist in je bewustzijn kan je anderen effectief inspireren en kan je Oneness Management toepassen.

Onze aanpak is gedurft maar wel van deze tijd. De eerder bewandelde paden werken niet meer effectief. Oude wijn in nieuwe zakken smaakt niet meer goed. Dus tijd voor iets nieuws. Een aanpak met een integratie van buik, hart en hoofd. Neem kontakt op met ons voor een scan van uw management team.


Vragen voor jou

We hebben een FAQ´s pagina en een Forum. Voor toegang vult u het kontaktformulier in

Nieuwsbrieven

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief. U kunt hiervoor inschrijven via het contact formulier


Samenvatting

Management Ontwikkeling

We verzorgen all-in trainingen op locatie

Dit kan zijn in uw trainingsruimte, in een hotel of in een accomodatie rustig gelegen in een natuur gebied

We verzorgen de volgende zes 1 of 2 daagse trainingen die al meer dan 10 jaar vele cursisten hebben ondersteund:

Emoties herkennen

Oude balast over boord

Richting en focus

Deel van groter geheel

Onstressen en groeien

Delegeren en creativiteit

Info, data en of locaties op verzoek

Een wezenlijk onderdeel is Oneness energie overdracht voor versnelde persoonlijke en bedrijfsgroei. Gelijk aan het inzicht van op eigen kracht 1000 uur mediteren.

Audio List

Druk op play

Talen

Voor overige talen kies voor automatische vertaling diensten

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.

Video

Druk op play


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!