Sales Coaching

Verdubbeld u ook de winst als u de gun factor van uw egocentrische account managers verdubbeld door hun hart te openen, de verborgen emphatische krachten te ontsluieren en de lading van de bewijsdrang af te halen of is er een ander organisatie model nodig?

Sales Coaching

Diep in zijn of haar hart heeft de egocentrische verkoper de klant eigenlijk niet nodig. Er is een afstand. En hier raken we het thema gun factor. De account manager die zich identificeert met zijn auto, zijn grote klanten en zijn individuele bonus heeft een drang om zijn lage eigenwaarde extern te compenseren met materie en status binnen de organisatie. Hierdoor plaats hij of zij zich op een eiland met een beperkte hartsverbinding naar klanten en collegae.

Sales Coaching is nodig. Op een dieper niveau heeft deze account manager een grote bewijsdrang naar zijn of haar vader om onafhankelijkheid aan te tonen. Aan te tonen zelfstandig geld te verdienen, te bewijzen alles zelfstandig te kunnen, alleen onderweg in de auto naar zijn of haar klanten te gaan, helemaal zelf de regie te houden over het sales proces en uiteindelijk de eer op de strijken voor voor het closen van de deals.

Sales Caoching is nodig. Naar de klant toe zal hij of zij de neiging hebben de de produkten en of diensten te mooi te verkopen met alle concequenties voor andere afdelingen binnen het bedrijf en de overall winstgevendheid. Het sales management heeft hiertoe vaak authorizatie procedures in het leven geroepen voor het uitbrengen van offertes en geven van kortingen. Voor de klant voldoet deze account manager aan het rolpatroon van een echte (snelle) verkoper.

Tele Sales Agent

We helpen account managers met het zeer effectief legen van hun rugzak met emotionele baggage door energie overdracht toe te passen. Zeer hoge vibrerende energie, welke de vast geroeste energie en overtuigingen in relatie tot hun vader losweekt. Dit is een beproefde methode, welke de identiteit - waar men zo aan vast probeert te houden - laat oplossen. Hierdoor ontstaat vitaliteit, wijsheid, ruimte, kracht, verbinding en de grotere gun factor.

Het daadwerkelijk accepteren van de account manager hoe hij of zij zelf is, staat voorop bij onze sales coaching benadering. Door het verbinden van de account manager met de planeet Aarde, de Maan en alle andere planeten in het zonnestelsel komt er een bewustzijnsverruiming tot stand met een grotere persoonlijke kracht en emotionele stabiliteit. Dit zijn transformaties welke een diepe impact hebben binnen de organisatie en op de klantrelaties. De account manager zal meer respect en waardering krijgen van klanten en hen zeer effectief gaan inspireren. Zijn instelling, motivatie en passie zal in een heel ander daglicht staan. Sales Coaching op een moderne manier!

We helpen account managers met het ontwikkelen van zijn of haar verkoopstijl. En helpen het bedrijf de sales organisatie winstgevend te maken door passende bij de aard van de propositie de juist organisatie in te richten. Vaak besteden account managers tijd aan interne zaken of aan klanten die al weten wat ze willen bestellen en geen dure account manager meer nodig hebben.

Onze aanpak is gedurft maar wel van deze tijd. De eerder bewandelde paden werken niet meer effectief. Oude wijn in nieuwe zakken smaakt niet meer goed. Dus tijd voor iets nieuws. Een aanpak met een integratie van buik, hart en hoofd. Neem kontakt op met ons voor een scan van uw sales organisatie.


Vragen voor jou

We hebben een FAQ´s pagina en een Forum. Voor toegang vult u het kontaktformulier in

Nieuwsbrieven

Elke maand sturen wij een nieuwsbrief. U kunt hiervoor inschrijven via het contact formulier


Samenvatting

Management Ontwikkeling

We verzorgen all-in trainingen op locatie

Dit kan zijn in uw trainingsruimte, in een hotel of in een accomodatie rustig gelegen in een natuur gebied

We verzorgen de volgende zes 1 of 2 daagse trainingen die al meer dan 10 jaar vele cursisten hebben ondersteund:

Emoties herkennen

Oude balast over boord

Richting en focus

Deel van groter geheel

Onstressen en groeien

Delegeren en creativiteit

Info, data en of locaties op verzoek

Een wezenlijk onderdeel is Oneness energie overdracht voor versnelde persoonlijke en bedrijfsgroei. Gelijk aan het inzicht van op eigen kracht 1000 uur mediteren.

Audio List

Druk op play

Talen

Voor overige talen kies voor automatische vertaling diensten

Font Size

Selecteer een groter font size om de website aangenamer te kunnen lezen.

Video

Druk op play


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!